Woningen in bouwdeel 4

Realisatie in verschillende delen

De realisatie van Waterfront Dalfsen gebeurt in delen en wordt verspreid over verschillende jaren. In bouwdeel 4  woon je op een wel héél speciale plek, letterlijk in het hart van het Waterfront. Dit bouwdeel bestaat uit 5 vijf-onder-een-kap-woningen, 6 drie-onder-een-kap-woningen en 2 twee-onder-een-kap-woningen.

De huizen aan de zuidzijde hebben hun voordeur op het levendige Koninginneplein tussen de Witte Villa en Cichoreifabriek, maar ook de nodige rust en privacy aan de achterzijde van het huis. Het beste van twee werelden.

Dat geldt ook voor de overige huizen in het plan: Wonen aan de rand van het centrum met alle voorzieningen en achter de woning een royale rustige tuin.

De architectuur sluit naadloos aan bij de reeds gerealiseerde delen van het Waterfront. Traditionele materialen, gevels met mooie gemetselde details, luiken en getoogde ramen met roedenverdeling.

De Witte Villa is op 1 juli geopend en de opening van de Cichoreifabriek staat gepland in het najaar van 2016. Naast de beide panden en op de lage promenade worden terrassen gerealiseerd. Tussen de beide terrassen is ruimte gereserveerd voor een waterornament. Dit waterornament wordt naar verwachting in het voorjaar van 2017 gerealiseerd.