Huurappartementen in bouwdeel 1

Huurappartementen in Waterfront

Woonstichting VechtHorst heeft begin 2013, 17 appartementen waarvan 3 maisonnettes gekocht in bouwdeel 1 van Waterfront. VechtHorst zal deze appartementen gaan verhuren.

De appartementen en de maisonnettes worden boven de supermarkt Albert Heijn gebouwd. Op het dak van de supermarkt wordt een daktuin aangelegd. De appartementen zijn bereikbaar vanuit een portiek met een lift. Er is een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond en elk appartement  krijgt een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een appartement in bouwdeel 1 van het Waterfront, dan moet u bij VechtHorst staan ingeschreven als woningzoekende. Staat u nog niet ingeschreven dan kunt u zich via de website www.vechthorst.nl inschrijven. VechtHorst verwacht dat de woningen in het voorjaar van 2014 worden aangeboden. Bij de verhuur van deze appartementen worden voorwaarden gesteld. Deze voorwaarden zal VechtHorst omschrijven zodra de appartementen worden aangeboden. De verwachting is dat de appartementen in het najaar van 2014 verhuurd kunnen worden.

<- naar de overzichtskaart