Voorzieningen in en nabij Waterfront

Alles om de hoek

Dalfsen is een charmante woonplek met een prettig dorps karakter. De kleinschaligheid betekent echter niet dat u voor voorzieningen het dorp uit moet. De gemeente heeft allerhande faciliteiten die het leven in het dorp extra comfortabel maken. Als bewoner van Waterfront Dalfsen vindt u voorzieningen als het gemeentehuis, bibliotheek, groepspraktijk van huisartsen, tandartspraktijken, apotheek en paramedici binnen de kern van Dalfsen. Daarnaast zijn er verschillende kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en gastoudermogelijkheden. Deze bevinden zich zowel binnen als buiten het dorp.

 

De goede infrastructuur met de uitvalswegen en regionale buslijnen brengen u snel van en naar Dalfsen. Er is daarnaast een treinstation waardoor u binnen tien treinminuten in Zwolle of Ommen bent of binnen 1,5 uur in hartje Amsterdam.

De vele fiets- en wandelroutes in en rond Dalfsen worden goed onderhouden. Het aanbod van winkels & horeca is verrassend divers, evenals de sportieve en recreatieve mogelijkheden.